روادید امارات متحده عربی

با فلای دبی می توانید روادید امارات متحده عربی را به آسانی و با قیمت بسیار مناسب دریافت نمایید. اطلاعات تکمیلی جهت اخذ روادید برای شما و یا اعضای خانواده شما در همین صفحه ارائه شده است. 

اقدام برای اخذ روادید امارات متحده عربی از طریق فلای دبی

اگر با پرواز فلای دبی از شهرهای سراسر جهان به دبی سفر می کنید می توانید روادید امارات متحده عربی را از طریق یکی از دفاتر فروش فلای دبی دریافت نمایید. اگر مقیم امارات متحده عربی هستید و قصد دارید از طرف اعضای خانواده و یا آشنایان برای اخذ روادید دبی اقدام فرمایید، در این صورت نیز می توانید به یکی از دفاتر فروش فلای دبی مراجعه فرمایید.

چه نوع روادیدی را می توانم درخواست نمایم؟

با توجه به نیاز شما، فلای دبی تسهیلات اخذ انواع روادید به شرح زیر را فراهم می نماید::

نوع ویزااعتبارExtensions
توریستی(کوتاه مدت،یکبار ورود)30 days from arrival dateNon-extendable
توریستی(کوتاه مدت،چندبار ورود)Valid for 30 days from first entryNon-extendable
طولانی مدت،چند بار ورود 90 days from arrival dateNon-extendable
طولانی مدت،یکبار ورود
 
Valid for 90 days from first entryNon-extendable

بهتر است قبل از اقدام برای اخذ روادید، با نزدیک ترین کنسولگری امارات متحده عربی مشورت نمایید. 

 آیا برای سفر به امارات متحده عربی به روادید نیاز دارم؟

اگر شهروند یکی از کشورهای عضو (GCC*) هستید، برای سفر به امارات متحده عربی نیاز به روادید نخواهید داشت:*بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی

اگر شما دارای تابعیت یکی از کشورهای زیر هستید می توانید در هنگام ورود به امارات متحده عربی درخواست روادید رایگان 30 روزه نمایید::

اندورا
استرالیا
اتریش
بلژیک
یونان
ایرلند
لیختن اشتاین
مالت
نروژ
سن ماریو
اسپانیا
ایالات متحده آمریکا
برونیی
بلغارستان
کانادا
کرواسی
هنگ کنک
ایتالیا
لاتویا
موناکو
لهستان
سنگاپور
سوید
واتیکان
قبرس
جمهوری چک
دانمارک
استونی
مجارستان
ژاپن
لوکزاکبورگ
هلند
پرتقال
اسلواکی
سوییس
کره جنوبی
فنلاند
فرانسه
آلمان
ایسلند
لیتوانی
مالزی
زلاندنو
رومانی
اسلونی
بریتانیا

.

در صورتی که کشور شما در لیست بالا قرار ندارد، قبل از سفر به امارات متحده عربی درخواست اخذ روادید ورود نمایید.

قوانین جدید برای افراد مقیم یکی از کشورهای GCC

از تاریخ 29 آپریل سال 2016، مسافرانی که مقیم یکی از کشورهای عضو GCC می باشند، برای ورود به امارات متحده عربی نیازمند اخذ روادید الکترونیکی می باشند. بنابراین از این تاریخ به بعد ویزای فرودگاهی برای این افراد صادر نخواهد شد.

اگر شما مقیم یکی از کشورهای GCC هستید و شرایط لازم را برای اخذ روادید فرودگاهی ندارید، می توانید با مراجعه به یکی از دفتر فروش ما نسبت به اخذ روادید امارات متحده عربی اقدام فرمایید.

لازم به ذکر است که قوانین مهاجرتی، بعضا بدون اطلاع قبلی تغییر می نماید. بنابراین بهتر است برای بررسی شرایط و اطمینان از صحت مدارک ورود به امارات متحده عربی، با کنسولگری امارات متحده عربی در کشور محل اقامت خود و یا دفتر امور مهاجرتی و اقامتی دبی (GDRFA-D)تماس حاصل فرمایید.

مراحل اخذ روادید از طریق فلای دبی چگونه است؟

برای دریافت روادید امارات متحده عربی از طریق فلای دبی، لطفا قبل از شروع سفر قوانین زیر را مطاللعه فرمایید:

  • لطفا "فرم مخصوص اخذ روادید از طرف فلای دبی" را تکمیل فرمایید
  • گذرنامه شما حداقل باید شش ماه بعد از تاریخ مسافرت شما اعتبار داشته باشد
  • در صورتی که قبلا به امارات متحده عربی سفر کرده اید لازم است که مدارک این سفر را ارائه فرمایید. لطفا صفحات منقش به آخرین مهر ورود و خروج را ضمیمه فرمایید. 
  • گذرنامه باید از نظر فیزیکی و ظاهری در وضعیت مناسبی قرار داشته و قابلیت خوانده شدن توسط کامپیوتر را دارا باشد.
  • کودکانی که به تنهایی سفر می نمایند و یا دانشجویانی که به تنهایی سفر می نمایند نیز امکان درخواست روادید را ندارند.
  • اگر شما از طرف اعضای خانواده درخواست روادید می نمایید، درهنگام ارائه درخواست می باید اجازه اقامت امارات متحده عربی با حداقل شش ماه اعتبار را داشته باشید.
  • سایر وابستگان از جمله همسر، فرزندان زیر 21 سال و یا والدین بالای 60 سال برای اخذ روادید امارات متحده عربی نیازمند ارائه جزئیات و مدارک شناسایی تکمیلی می باشند. 

جهت دریافت ویزا ارائه بلیط رفت و برگشت تایید شده و خریداری شده از فلای دبی ضروری است. می توایند بعد از درخواست برای روادید نیز نسبت به تهیه بلیط خود اقدام فرمایید. لازم به ذکر است که اداره مهاجرت نسبت به رد و یا قبول فرم درخواست روادید مختار می باشد.

پروسه دریافت روادید امارات متحده عربی از طریق فلای دبی چقدر زمان خواهد برد؟

در صورتی که تمامی مدارک مورد نیاز به درستی ارائه شده باشد، حداقل 5 روز کاری(از زمان ارائه مدارک) برای ارائه روادید مورد نیاز خواهد بود.